DSC_0166

Ontwerpen

U wilt uw tuin veranderen of een nieuwe tuin aanleggen. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, adviseren wij u vooraf een schets te laten maken. Onze tuinontwerpers maken een voordelig schetsontwerp aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw leefomgeving. U krijgt hierdoor meer inzicht in de mogelijkheden van uw tuin. De volgende stap kan een volledig tuinontwerp zijn.

Onze tuinontwerpers waarborgen de kwaliteit van het ontwerp doordat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends. Ook kiezen zij voor duurzame materialen, zodat u lang en optimaal kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Tuinontwerp bedrijfstuin

Onze tuinontwerpers ontwerpen ook bedrijfstuinen. Een zakelijke tuin die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Bij bedrijfspanden is vaak minder ruimte voor groen en is onderhoudsvriendelijkheid belangrijk. Door het gebruik van de juiste beplanting en bestrating, zorgen wij voor een representatieve en functionele bedrijfstuin. Klanten en medewerkers zullen zich hier welkom voelen. Lees meer over bedrijfstuinen.

Kleine tuinen

Niet alleen grote tuinen hebben een tuinontwerp nodig. Juist bij kleinere tuinen kan een ontwerp zeer nuttig zijn. Met name omdat ruimtes optimaal benut moeten worden.

Persoonlijk advies

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een tuinontwerp op maat.