DSC_0376

Als u tevreden bent over het tuinontwerp, gaan we over tot aanleg. Dit wordt gedaan door onze ervaren hoveniers. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact dus is er altijd één contactpersoon aanwezig. Bij tuinaanleg beginnen we met het grondwerk. Een goede bodem is de basis voor een gezonde tuin.
Voor opdrachten met grote omvang kunnen wij graafwerkzaamheden verrichten. Wij beschikken over verschillende graafmachines waarmee wij ook het zware werk aankunnen.

Beplanting

Wij leveren ook de beplanting van uw tuin. Wij adviseren u welke bomen en planten het beste bij uw tuin passen. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke combinaties het meest geschikt zijn. Wij houden rekening met de ligging van uw tuin en de bodem. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat u de beplanting mooi vindt. Heeft u voorkeur voor speciale planten, bloemen of kruiden? Wij verwerken het tot een compleet beplantingsplan waarin al uw wensen terugkomen.

Bestrating

De juiste combinatie van planten en bestrating geeft uw tuin net dat beetje extra. Kiest u voor natuursteen, muurelementen of strakke bestrating. Naast een fraai aangelegde tuin, moet het ook functioneel zijn. Daarom zorgen we ook voor goede regenwaterafvoer. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en leggen dit met het geschikte materieel aan.

Vijvers en zwemvijvers aanleggen

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van vijvers en waterpartijen, zwemvijvers. Het aanleggen hiervan vraagt om specifieke kennis. Wanneer wij een vijver in een bestaande tuin aanleggen vraagt dat om een grondige renovatie van uw tuin. Samen kijken we naar uw wensen en bepalen we het vijverontwerp met beplanting en bestrating.

Speeltoestellen

Kinderen vinden het heerlijk om te spelen in de tuin. Vooral als er speeltoestellen staan. Wij kunnen speeltoestellen als bijvoorbeeld trampolines, glijbanen en schommels in diverse varianten leveren en plaatsen. Het plaatsen van speeltoestellen is nauwkeurig werk, omdat veiligheid bovenaan staat. Zo kunnen uw (klein)kinderen veilig spelen in uw tuin.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor tuinaanleg.